НИНКН  >  Приемна

Приемна

Информация: НИНКН откри приемна за граждани, инвеститори, проектанти и главни архитекти на общини. Експертите на института ще предоставят безплатни методически указания всеки петък от 14.00 до 17.00 часа. Ако желаете да получите консултация преди да започнете проект или по време на изготвянето му, можете да запишете час за консултация в специалната форма вдясно.
Заявките се приемат седмица за седмица от понеделник до сряда или до запълването на графика за седмицата. Консултациите са с продължителност до 30 минути. Формата не позволява дублиране на часове. До четвъртък включително ще получите на електронната си поща потвърждение за срещата. Редът за консултациите следва поредността на постъпилите заявки.
Всички полета във формата за заявки са задължителни.
Отбележете максимално конкретно темата и въпросите, по които търсите методически указания, за да осигурим подходящите експерти за Вашата консултация. Посочете дали предпочитате писмен отговор, среща на живо или онлайн. Няма да бъдат приемани заявки за вече издадени становища на Министерството на културата, както и заявки без тема.
Консултациите ще бъдат записвани за архив и справки при спазването на всички изисквания за защита на личните данни.
НИНКН осигурява безплатни методически указания съгласно чл. 4, ал. 1 т. 11 от Правилника за устройството и дейността на института. Тяхната цел е да помогнат на заинтересованите страни да подготвят качествени проекти или да коригират проектите така, че да запазят автентичността на недвижимите културни ценности.
Най-често задаваните въпроси и техните отговори ще бъдат включени в рубрика на интернет страницата на института.
Очакваме Ви!
Адрес: гр. София - 1000, ул. "Ал. Стамболийски" № 17
Как да ни намерите: С метро - спирка Сердика
Приемно време: 14:00 - 17:00

Поискай консултация

Всички часове за 08-07-2022 са заети

Търсене